Diensten

Gespecialiseerd juridisch advies

Roose Legal geeft gespecialiseerd juridisch advies. Laat uw contracten en algemene voorwaarden opstellen of beoordelen door Roose Legal. Ook adviseert Roose Legal over de haalbaarheid van een (schade)claim, begeleidt zij onderhandelingstrajecten en juridische procedures. Daarnaast voert Roose Legal zelf juridische procedures bij de rechtbank, sector kanton.

Roose Legal heeft als specialisaties contractenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Roose Legal verzorgt ook cursussen op deze rechtsgebieden.

Geef de juridische kant van uw bedrijfsvoering uit handen en maak gebruik van de specialistische kennis en ervaring van Roose Legal.

Interim jurist

Heeft u behoefte aan tijdelijke juridische ondersteuning door een zelfstandig jurist, dan is het inschakelen van een interim jurist de oplossing. 

Roose Legal biedt bedrijven de mogelijkheid om voor een bepaalde periode een gespecialiseerde jurist in te huren, die "in house" werkzaam zal zijn bij uw onderneming. U heeft dan niet de verplichtingen die komen kijken bij het in dienst nemen van een vaste jurist. Wel bent u verzekerd van de  professionaliteit en betrokkenheid van een ervaren jurist die binnen uw onderneming fungeert als een juridische vraagbank. Flexibiliteit en efficiency staan hierbij voorop. Roose Legal werkt op interim basis voor het bedrijfsleven, advocatenkantoren en accountantskantoren.

NIEUWS:

Beslag op goederen van verdwenen rechtspersoon

Met het arrest van 13 november 2015 vult de Hoge Raad een lacune in de wetgeving en worden de verhaalsmogelijkheden van schuldeisers verruimd. lees meer=>